Nyt, brugervenligt website skaber
bedre rammer for indholdet

Website til ULF i Aarhus

”Vi oplever en helt ny motivation fra vores udbydere i forhold til kvaliteten af deres materiale på websitet. Vi oplever et langt større engagement i forhold til at få forløbene præsenteret så interessante, relevante og overskuelige som muligt.”
Marie Lærke Justesen, redaktør hos ULF i Aarhus

Kulturtjenesten ULF i Aarhus samler tilbud til børn og unge fra alle byens kulturinstitutioner og formidler dem på websitet ULFiAarhus.dk. Formålet er at gøre det lettere for lærere og pædagoger at finde de kulturelle muligheder, der er for børn og unge i Aarhus og omegn.

Da ULF i Aarhus havde et ønske om at gøre deres website mere brugervenligt, valgte de at få

ActVisual til at gentænke UI og UX i både frontend og backend.

God dialog gav effektiv proces

Da Actvisual fik opgaven, var der få måneder til deadline, og det stillede krav til en effektiv proces.

”I løbet af processen var ActVisual gode til at levere wireframes, hvor man kunne klikke sig rundt og få en fornemmelse af opbygningen af de forskellige moduler på sitet. Det var værdifuldt for os, fordi vi på den måde løbende kunne ændre små ting, som hjalp til at optimere brugervenligheden på sitet.” – Marie Lærke Justesen, redaktør hos ULF i Aarhus

Overskueligt og brugervenligt interface

ULF i Aarhus ville gøre det nemt og overskueligt for lærere og pædagoger at finde de tilbud og forløb, der er relevante for lige præcis de børn og unge, de arbejder med.

Derfor valgte ActVisual at kategorisere målgrupperne i farver, så man nemt kan klikke sig ind på den målgruppe, man er interesseret i, og derefter vælge fx emneområde og hvilket fag, tilbuddet skal bruges i.

Nyt website skaber begejstring hos brugerne

Både pædagoger og lærere rundt omkring i Aarhus Kommune har taget rigtig godt imod det nye website. Men også udbyderne, som er de institutionerne, hvis tilbud og forløb ULF i Aarhus videreformidler, udtrykker stor begejstring.

”Vi oplever en helt ny motivation fra vores udbydere i forhold til kvaliteten af deres materiale på websitet. Det gælder både det æstetiske, hvor udbyderne selv leverer billedmateriale og det rent tekstmæssige, hvor vi nu oplever et langt større engagement i forhold til at få forløbene præsenteret så interessante, relevante og overskuelige som muligt.”
Marie Lærke Justesen, redaktør hos ULF i Aarhus

Det har vi lavet

  • Komplet struktur, UX og klikbar wireframe til websitet til både frontend og backend
  • Design til frontend
  • Udviklet frontend og backend i Drupal

Projektet blev løst i samarbejde med Act Digital