Branding:
Bliv husket for det vigtige

branding af software@2x

Hvad kan gøre din virksomhed og dine produkter uimodståelig for din målgruppe?

Førstehåndsindtrykket er altafgørende, når en potentiel kunde skal lære dit produkt eller brand at kende. Derfor er det vigtigt, at din visuelle branding rammer din målgruppe og afspejler dine værditilbud og produkter. Det er også vigtigt, at hele den visuelle kommunikation tænkes sammen i et fælles visuelt udtryk, så dine kunder får en fuldendt oplevelse af et professionelt, gennemtænkt koncept og produkt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Visuel branding og gennemtænkt, visuel kommunikation, er vores absolutte kernekompetence.

Vi hjælper med at give dig og dine produkter en stærk visuel profil, som taler til målgruppen og kommunikerer dine værdier tydeligt, så du får den rette plads i deres bevidsthed.

Vi arbejder med alt fra selve designet af det digitale produkt til logoer, specialdesignede ikoner, fysiske produkter og salgsmaterialer. På den måde kan vi skabe en ensartet visuel profil, der fungerer på tværs af de forskellige platforme I bruger, om det er jeres website, visitkort, software og messestande.

For at kunne skabe jeres visuelle identitet er det altafgørende at have det rette afsæt. Vi arbejder metodisk og struktureret med at lære jer og jeres kunders verden at kende, så vi kan ramme plet og skab maksimal effekt, når vi klæder jeres virksomhed på.

Produktlogoer for Energy Systems
Produktlogoer for Energy Systems
Levende Musik i Skolen visuel identitet
Visuel identitet til Levende Musik i Skolen

Fordele ved at samarbejde med os om Branding

Da vi ofte både håndterer processen med at konceptualisere, designe og udvikle produktet, tilegner vi os hurtigt meget nyttig viden omkring dig, din strategi og især dine brugere. Det er derfor nemt for os, at arbejde med branding af de samme produkter. 

Christian Brandt, ActVisual

Kom videre ...

Har du brug for en uforpligtende snak om hvordan din visuelle identitet kan gøres endnu mere effektiv overfor din målgruppe?
Få 20 minutters gratis rådgivning af digital designer og partner Christian Brandt, 

I kernen af vores kompetencer, er de gamle grafiske dyder. Håndværket, typografien, æstetikken, kompositionslære. Uden om det ligger en dyb erfaring og forståelse for, at skabe gode og effektive digitale brugeroplevelser. Digital produkter bliver til i spændingsfeltet mellem UX-design, UI-design, forretningsudvikling og kommunikationsstrategi. Vi færdes hjemmevant blandt såvel jakkesæt som kansas-tøj, og samarbejder som regel med både ledelse, marketing, salg og specialister, når vi laver digitale produkter.

Alle organisationer er fulde af relevant viden. Vores opgave er, at få den viden i spil og inddrage de rette mennesker, på det rette tidspunkt. Sådan skaber vi sammen succesfulde, lønsomme digitale produkter.