Digitalt produktdesign:
Dine brugeres oplevelse i fokus

Digital produktdesign

Digitalt Produktdesign handler om at skabe de bedst mulige digitale produkter med udgangspunkt i brugernes behov. Behov, der modsvares af stadig større krav, fordi næsten alle i dag er digitale indfødte – og forventer det bedste. En Digital Produktdesigner arbejder i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling, psykologi, prototyping, indsigt, interaktionsdesign, branding, ux og ui-design. Alt sammen for at skabe den optimale oplevelse for brugerne. Så de vælger netop dit digitale produkt frem for andres. 

Hos ActVisual hjælper vi virksomheder med at lave stærkt digitalt produktdesign – det vil sige grafiske brugerflader, som lever op til brugernes høje forventninger og understøtter deres behov. Det skaber nemlig værdi både for brugerne og for dig, som udvikler og driver softwaren.

Hvorfor arbejde med design af digitale produkter?

Digitalt produktdesign sikrer, at din software er relevant for din målgruppe. Dine brugere har en masse viden og indsigt i, hvordan dit produkt kan forbedres, og det kan digitalt produktdesign hjælpe dig med at drage fordel af.

På den måde sikrer du, at dine ressourcer bliver brugt på de features, som giver dine brugere mest værdi.

Energy Projects Dashboard
Energy Projects. Software til energimærkningsrådgivere for Energy Systems
DBI Frida iPad app
Frida. iPad app for DBI Dansk Brand og Sikringsteknisk Institut

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi udfordrer og udvikler dit digitale produktdesign og skaber lækre og intuitive brugerflader.

Vi hjælper både med den indledende strategi, der får dig rigtigt i gang, og med den løbende eksekvering i form af alt fra workshops, prototyper, brugertests og selvfølgelig også det færdige design af smukke skærmbilleder lige til at implementere.

Fordele ved at samarbejde med os om design af dine digitale produkter

  • icon-number-1Created with Sketch. Vi laver funktionelle, flotte og brugervenlige brugerflader, som udviklere elsker at implementere.
  • icon-number-2Created with Sketch. Vi samarbejder som en selvfølge med forretningsudvikling, programmører, marketing, salg og ledelse.
  • icon-number-3Created with Sketch. Du får et stærkt og tidssvarende produkt, så du kan tiltrække og fastholde dine brugere.
  • icon-number-4Created with Sketch. Vi har lavet UX og UI-design siden før selve begreberne blev opfundet, så du får et erfarent team.
  • icon-number-5Created with Sketch. Vi har stor erfaring med at gøre digitale løsninger brugervenlige ud fra grundig research, brugerundersøgelser og tests. Det kan både være helt nye produkter, men i høj grad også eksisterende digitale produkter, der trænger til en opdatering.
  • icon-number-6Created with Sketch. Vi kan hjælpe dig som virksomhed med at skarpvinkle en produktidé, og evt. teste værditilbudet på en gruppe af brugere, for at finde den rigtige plads i markedet.
  • icon-number-7Created with Sketch. Vi hjælper med at inddrage dine brugere på det rette tidspunkt og på den rette måde, så de føler sig hørt og deres værdifulde viden, kan omsættes til et endnu stærkere produkt.
  • icon-number-8Created with Sketch. Vi kender hele rejsen fra idé til færdigt produkt og hjælper med at udstikke de overordnede linjer på faste strategimøder. Vi holder vores aftaler og sikrer fremdrift og gennemsigtighed på nødvendige statusmøder, der sikrer alt kører efter planen.
Christian Brandt, ActVisual

Kom videre ...

Står du med en digital udfordring?
Få 20 minutters gratis rådgivning af digital designer og partner Christian Brandt, 

Vi laver digitale produkter i spændingsfeltet mellem UX-design, UI-design, forretningsudvikling og strategi.

Kernen i vores kompetencer er de velestimerede grafiske dyder. Håndværket, typografien, æstetikken og kompositionslæren. Uden om kernen ligger vores erfaring og dybe forståelse for at skabe gode og effektive digitale produkter, som tager udgangspunkt i brugernes behov.

Vi samarbejder næsten altid med både ledelse, marketing, salg og specialister, når vi laver digitale produkter og markedsføring. Vi færdes hjemmevant i alle virksomhedens miljøer.  Vi har en uformel omgangstone, og hvis du er nysgerrig efter at vide mere, er du velkommen til at kontakte os eller gå på opdagelse i vores viden.