Digitalt produktdesign:
Dine brugeres oplevelse i fokus

Digital produktdesign

Vores hverdag er fyldt med digitale produkter. Både vores egen hverdag som vores kunders/brugeres, og vi er derfor vant til at færdes i et digitalt miljø. Digitale produkter hjælper os med at løse store som små opgaver. Det kan være lige fra apps på mobilen til borger.dk, som hjælper os til en nemmere hverdag.

Vi er derfor også blevet mere kræsne og kræver høj kvalitet af de digitale produkter vi anvender. Det gælder også i vores arbejdsliv. Er det digitale produkt ikke skarpt og brugervenligt nok, så vælger vi hurtigt et andet produkt, der stiller vores behov. 

Digitalt Produktdesign handler om at skabe de bedst mulig digitale produkter med udgangspunkt i brugernes behov. En Digital Produktdesigner arbejder i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling, psykologi, prototyping, research, interaktionsdesign, branding og ux. Alt sammen for at skabe den optimale oplevelse for brugerne. Så de vælger netop dit digitale produkt frem for andre. 

Hos ActVisual hjælper vi virksomheder med at lave stærkt digitalt produktdesign – det vil sige grafiske brugerflader, som lever op til brugernes høje forventninger og understøtter deres behov. Det skaber nemlig både værdi for brugerne og for dig som udvikler og driver softwaren.

Hvorfor arbejde med digitalt produktdesign?

Digitalt produktdesign sikrer at din software er relevant for din målgruppe. Dine brugere har en masse viden og indsigt i, hvordan dit produkt kan forbedres, og det kan digital produktdesign hjælpe dig med at drage fordel af.

På den måde sikrer du, at dine ressourcer bliver brugt på de features, som giver dine brugere mest værdi.

Energy Projects Dashboard
Energy Projects. Software til energimærkningsrådgivere for Energy Systems
DBI Frida iPad app
Frida. iPad app for DBI Dansk Brand og Sikringsteknisk Institut

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi udfordrer og udvikler dit digitale produktdesign og skaber lækre og intuitive brugerflader.

Vi hjælper både med den indledende strategi, der får dig rigtigt i gang og den løbende eksekvering i form af alt fra workshops, prototyper, brugertests og selvfølgelig også det færdige design af smukke skærmbilleder lige til at implementere.

Fordele ved at samarbejde med os om Digitalt Produktdesign

  • icon-number-1Created with Sketch. Vi har stor erfaring med at gøre digitale løsninger brugervenlige ud fra grundig research, brugerundersøgelser og tests. Det kan både være helt nye produkter, men i høj grad også eksisterende digitale produkter, der trænger til en opdatering.
  • icon-number-2Created with Sketch. Vi kan hjælpe dig som virksomhed med at skarpvinkle en produktidé, og evt. teste værditilbudet på en gruppe af brugere, for at finde den rigtige plads i markedet.
  • icon-number-3Created with Sketch. Vi hjælper med at inddrage dine brugere på det rette tidspunkt og på den rette måde, så de føler sig hørt og deres værdifulde viden, kan omsættes til et endnu stærkere produkt.
  • icon-number-4Created with Sketch. Vi kender hele rejsen fra idé til færdigt produkt og hjælper med at udstikke de overordnede linjer på faste strategimøder. Vi holder vores aftaler og sikrer fremdrift og gennemsigtighed på hyppige statusmøder, der sikrer alt kører efter planen.
  • icon-number-5Created with Sketch. Vi laver funktionelle, flotte og brugervenlige brugerflader, som udviklere elsker at implementere.
  • icon-number-6Created with Sketch. Vi samarbejder som en selvfølge med forretningsudvikling, programmører, marketing, salg og ledelse.
  • icon-number-7Created with Sketch. Du får et stærkt og tidssvarende produkt, så du kan tiltrække og fastholde dine brugere.
  • icon-number-8Created with Sketch. Vi har lavet UX og UI-design siden før selve begreberne blev opfundet, så du får et erfarent team.
Christian Brandt, ActVisual

Kom videre ...

Står du med en digital udfordring?
Få 20 minutters gratis rådgivning af digital designer og partner Christian Brandt, 

I kernen af vores kompetencer, er de gamle grafiske dyder. Håndværket, typografien, æstetikken, kompositionslære. Uden om det ligger en dyb erfaring og forståelse for, at skabe gode og effektive digitale brugeroplevelser. Digital produkter bliver til i spændingsfeltet mellem UX-design, UI-design, forretningsudvikling og kommunikationsstrategi. Vi færdes hjemmevant blandt såvel jakkesæt som kansas-tøj, og samarbejder som regel med både ledelse, marketing, salg og specialister, når vi laver digitale produkter.

Alle organisationer er fulde af relevant viden. Vores opgave er, at få den viden i spil og inddrage de rette mennesker, på det rette tidspunkt. Sådan skaber vi sammen succesfulde, lønsomme digitale produkter.