fbpx Skip to content

Kompetencer

Design kan løse mange udfordringer for din virksomhed – her kan vi byde ind og yde kvalificeret modspil

Vores kompetencer spænder bredt og vi går altid efter at skabe værdi for vores kunder ved at forstå og udfordre. Sammen leverer vi grafiske, visuelle og digitale løsninger, som gør livet lettere for brugerne.

Design af apps og software

Vi designer enkle, værdiskabende brugerflader til apps og software, som gør livet lettere for dine brugere og dermed en forskel for din forretning.

Websites og e-commerce

Vi bygger websites og webshops, som konverterer effektivt og leverer resultater. Løsningerne skræddersyer vi specifikt til dig, så du kan optimere din digitale forretning.

Prototyper

Vi kan hjælpe med at teste en idé, et koncept, et produkt eller anden form for feature, før du implementerer den. Det sparer ofte mange kostbare udviklertimer.

Grafisk design

Vi udvikler og designer alle former for tryksager, messematerialer, illustrationer og ikonografi med henblik på at skabe sammenhæng mellem grafikken og dit brand.

UX og UI-design

Vi hjælper virksomheder med at skabe intuitive og enkle brugerflader til deres apps og software, som vil være berigende for brugerne at anvende. 

Visuel identitet og logo

Verden har aldrig været mere visuel. Vi bygger brands med afsæt i jeres strategi og fokus på jeres målgruppe, så det giver jer maksimal gennemslagskraft.

Book et uforpligtende møde med Christian

Få 20 minutters sparring med digital designer og partner Christian Brandt.

I samarbejde med vores kunder indfrier vi deres digitale potentiale

Website giver effektiv eksponering af Modtryks litteratur - ActVisual

Moderne website giver effektiv eksponering af Modtryks litteratur

Læs hvordan vi sammen med Modtryk designede et website til deres imponerende bagkatalog af forfattere og titler. Umbraco sikrede samtidig Modtryk et fleksibelt og brugervenligt CMS
Læs case
Website og turnéapp for Danmarks største koncertarrangør - ActVisual

Website og turnéapp for Danmarks største koncertarrangør

Ny hjemmeside gør det intuitivt og indbydende for mange forskellige brugergrupper at afvikle arrangementer af stor volumen sammen. Læs hvordan vi, ved hjælp af user story mapping, fik et nøje kendskab til brugernes behov
Læs case
ActVisual team, Martin og Christian
ActVisual team
Christian Brandt, ActVisual
Book et uforpligtende møde med Christian.
Nyhedsbrevs ikon

ActVisual Nyheder

Få den nyeste viden om hvad der rør sig inden for softwaredesign, brugeroplevelse, branding og markedsføring af software direkte i din indbakke med vores nyhedsbrev. Du får nye tips og tricks til din digitale profil og strategi hver måned!

Vi vil så gerne dele med dig, hvad der optager os og hvad vi synes der er vigtigt, men for at vi kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan til enhver tid få indsigt i, hvilke data vi har om dig, ligesom du kan få dine data slettet fra vores systemer. Se mere i vores privatlivspolitik.