Markedsføring:
Bliv attraktiv på alle kanaler

markedsføring af software

I din markedsføring er den visuelle strategi og eksekvering vigtig. Kunderne er vant til, både i deres arbejde og privat,  at blive bombarderet med visuelt indhold af høj kvalitet, og fordi sociale medier som Facebook og LinkedIn gør det muligt at segmentere og kommunikere til specifikke målgrupper, vil de fleste være vant til at se indhold, relevant for netop dem. Det stiller krav til kvaliteten af alt dit indhold. Ikke mindst det visuelle.Det var 

Vi hjælper dig i mål

ActVisual er et digitalt full-service bureau. Vi færdes hjemmevant på alle de relevante kanaler og kan hjælpe med alt fra salgsmateriale, kampagner, videomarkedsføring, tryksager (nå det er den rette kanal) til websites gearet til leadgenerering. 

Vi begynder altid med at sætte os grundigt ind i jeres og jeres kunders verden, så vi sikrer målet og succeskriterierne er klare for alle, og vi får den effekt, I ønsker.

Produktbrochure for Energy Projects
Produktbrochure for Energy Projects

Markedsføringsvideo for IntraNote

Viden kommer dig til gode

Når vi arbejder med en kundes digitalte produkter, opnår vi en stor mænge viden om domænet og brugerne og kundens forretning. Den viden sætte vi i spil, når produktet skal markedsføres. Derfor kan vi ramme effektivt i fx kampagner, messemateriale, præsentationsvideoer, der hjælper brugeren med at løse et konkret problem etc.

Vores kompetencer kan få det meste til at tage sig godt ud. Vi hjælper ofte virksomheder med følgende:

  • Kampagner, som tiltrækker opmærksomhed fra din målgruppe
  • Salgsbrochurer, selv i en digital verden kan en tryksag være det rette valg
  • Messematerialer, hvad skal gøre at din stand løber med opmærksomheden?
  • Videomarkedsføring, del din viden med dine kunder, eller vis dem hvordan dit produkt fungerer
  • Websites, som fungerer på mobilen og tiltrækker nye leads
  • Tekster til website og sociale medier, som både dine kunder og google kan forstå

Fordele ved at samarbejde med os om markedsføring

  • icon-number-1Created with Sketch. Vores team har mange års erfaring med både digital og trykte produkter
  • icon-number-2Created with Sketch. Vi er fokuserede på at skabe den effekt, du ønsker
Christian Brandt, ActVisual

Kom videre ...

Står du med en digital udfordring?
Få 20 minutters gratis rådgivning af digital designer og partner Christian Brandt, 

I kernen af vores kompetencer, er de gamle grafiske dyder. Håndværket, typografien, æstetikken, kompositionslære. Uden om det ligger en dyb erfaring og forståelse for, at skabe gode og effektive digitale brugeroplevelser. Digital produkter bliver til i spændingsfeltet mellem UX-design, UI-design, forretningsudvikling og kommunikationsstrategi. Vi færdes hjemmevant blandt såvel jakkesæt som kansas-tøj, og samarbejder som regel med både ledelse, marketing, salg og specialister, når vi laver digitale produkter.

Alle organisationer er fulde af relevant viden. Vores opgave er, at få den viden i spil og inddrage de rette mennesker, på det rette tidspunkt. Sådan skaber vi sammen succesfulde, lønsomme digitale produkter.