fbpx Skip to content

Mød teamet

Så store design-nørder, at vores fotos ligner noget fra Stranger Things

ActVisual Mød teamet illustration

Vi har stærke rødder i den grafiske verden – med kompetencer inden for grafisk design, kompleks software, UX, UI, content og markedsføring. Erfaringer, som stammer fra flere startups, bureauverdenen samt mediebranchen.

Indgår vi et samarbejde, får din virksomhed en solid sparringspartner gennem hele processen omkring din nye digitale løsning; Lige fra brugerundersøgelser, udvikling af prototyper samt wireframes og design af software over indhold og visuel identitet til markedsføring og salg af dit nye produkt.

Det er vigtigt for os, at resultatet er et du og dine brugere elsker. Det betyder, at vi arbejder med iterationer, indtil vi har den helt rigtige løsning. Vi vil gerne lære så meget om jer som muligt, inden vi kaster os ud i processen, da det er vores erfaring, at det er sådan vi når bedst i mål.

Christian Brandt Digital designer og partner
Christian Brandt

Digital designer og partner

Martin Helbo Digital designer og partner
Martin Helbo

Digital designer og partner

Kasper Mølgaard Digital designer
Kasper Mølgaard

Digital designer

Kontakt illustration
Vil du høre mere

Skriv eller ring gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med brugervenligt software, branding og markedsføring.

Kig forbi

Klosterport 4F, 4. sal
8000 Aarhus C

Find vej til kontoret

ActVisual kort
ActVisual kort

Vi arbejder med ...

I et tæt samarbejde med vores kunder leverer vi grafiske, visuelle og digitale løsninger, som gør livet lettere for brugerne. Vi rækker fra design og brugertest af digitale løsninger over grafisk design til visuel identitet. 

Design af apps og software

Vi designer enkle, værdiskabende brugerflader til apps og software, som gør livet lettere for dine brugere og dermed en forskel for din forretning.

Websites og e-commerce

Vi bygger websites og webshops, som konverterer effektivt og leverer resultater. Løsningerne skræddersyer vi specifikt til dig, så du kan optimere din digitale forretning.

Prototyper

Vi kan hjælpe med at teste en idé, et koncept, et produkt eller anden form for feature, før du implementerer den. Det sparer ofte mange kostbare udviklertimer.

Grafisk design

Vi udvikler og designer alle former for tryksager, messematerialer, illustrationer og ikonografi med henblik på at skabe sammenhæng mellem grafikken og dit brand.

UX og UI-design

Vi hjælper virksomheder med at skabe intuitive og enkle brugerflader til deres apps og software, som vil være berigende for brugerne at anvende. 

Visuel identitet og logo

Verden har aldrig været mere visuel. Vi bygger brands med afsæt i jeres strategi og fokus på jeres målgruppe, så det giver jer maksimal gennemslagskraft.

Book et uforpligtende møde med Christian

Få 20 minutters sparring med digital designer og partner Christian Brandt.

Vi samarbejder blandt andet med

Dansk Brand og Sikringsteknisk Institut
Aarhus Kommune
Levende Musik i Skolen
Seges logo
HK Grafisk
Moesgaard Museum
NAV Scandinavia
Energy Systems
VAM A/S
Dantherm
Renosyd
Modtryk
Nordic Hotel Group
Bergen Kommune
Cultura Bank
by helle noerby
Tagarno
Palsgaard
ActVisual team møde workshop
Nyhedsbrevs ikon

ActVisual Nyheder

Få den nyeste viden om hvad der rør sig inden for softwaredesign, brugeroplevelse, branding og markedsføring af software direkte i din indbakke med vores nyhedsbrev. Du får nye tips og tricks til din digitale profil og strategi hver måned!

Vi vil så gerne dele med dig, hvad der optager os og hvad vi synes der er vigtigt, men for at vi kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan til enhver tid få indsigt i, hvilke data vi har om dig, ligesom du kan få dine data slettet fra vores systemer. Se mere i vores privatlivspolitik.